Prednosti odabira cjelogodišnje gume

Zašto biste trebali kupiti cjelogodišnje gume

  • Izvanredna kilometraža za produljeni životni vijek gume.
  • Dizajnirane i spremne za budućnost električne mobilnosti, što je naznačeno oznakom na boku cjelogodišnje gume kompatibilne s električnim vozilima.
  • Najbolja u klasi performansi kotrljanja otpora za smanjenu potrošnju goriva i proširen domet kada su montirane na električni automobil.
  • Impresivno prianjanje na snijegom prekrivene i mokre zimske ceste.
  • Dobra performansa kočenja na suhim i mokrim ljetnim cestama.
  • Mogu se kupiti i postaviti tijekom cijele godine.
  • Performanse protiv akvaplaninga: V-oblikovani profil s otvorenim utorima na ramenu. Osigurava učinkovite karakteristike raspršivanja vode. Također je ključan za sigurnu vožnju tijekom cijele godine.
  • Gume za sve sezone znače izvrsne performanse i vuču u vrućim i hladnim uvjetima, kiši, blatu, snijegu i čak laganom snježnom pokrivaču. Vaša sezona? Svaka sezona!

Cjelogodišnje gume izrađene su od srednjeg spoja gume koji vozilu pruža optimalne razine performansi i vuče u svim uvjetima, osim tijekom ekstremnih zimskih uvjeta (kada se morate prebaciti na zimske gume).

Kada kupujete nove gume, one moraju odgovarati udaljenosti koju prelazite tijekom godine. Prevladavajuće vremenske prilike u vašem području – posebno zimi – također igraju ulogu pri izboru.

Dubina gaznog sloja, vuča, prianjanje: je li trajnost ključna za vrijednost cjelogodišnje gume?

Naše cjelogodišnje gume pružaju impresivnu trajnost tijekom cijele godine, kao i optimalno prianjanje i dobre performanse kočenja, osim u ekstremnim uvjetima. Zapravo, u blažim zimskim uvjetima, gume za sve sezone izuzetno su trajne, jer im je spoj vrlo čvrst. Osim toga, uravnotežena dubina gazećeg sloja naših guma za sve sezone pruža visoku energetsku učinkovitost, najbolju u klasi otpora kotrljanju i izvanrednu kilometražu.

Jedne gume. Četiri sezone.

Najbolje vrijeme za kupnju cjelogodišnjih guma je, pa, bilo kada. Za razliku od ostalih guma, one nisu ovisne o promjenama vremena. Continentalova AllSeasonContact guma nosi i simbol “M+S”, što znači da su gume pogodne za vožnju po blatu i snijegu, i simbol “3PMSF” (3 planinska snježna vrh) koji ukazuje da su certificirane za upotrebu na lokacijama gdje su zimske gume zakonski obavezne.

Osim toga, sa cjelogodišnjim gumama, nema potrebe pratiti promjene temperature jer će vas držati u vožnji tijekom cijele godine – čak i u laganim snježnim uvjetima.

Koji ostali faktori mogu utjecati na vaš izbor guma?

Vrijednost za uloženi novac je stvarna briga za svakog potrošača koji kupuje nove gume, ali kada dođe vrijeme donošenja odluke, sigurnost, udobnost, buka i praktičnost također su važni čimbenici koje treba uzeti u obzir.

Naše gume za sve sezone pružaju izvanredne performanse tijekom cijele godine. visoko ocjenjuju po pitanju razine buke i udobnosti vožnje. Osim toga, tu je dodana praktičnost što ne morate pohranjivati različite setove guma ili ih mijenjati.

Sa našim cjelogodišnjim možete biti sigurni da visoki standardi naprednog njemačkog inženjeringa pružaju vrijednost, performanse i praktičnost u svim osim najekstremnijim uvjetima vožnje.

Facebook
Twitter
Email
Print